Vill du jobba med oss i Södra Dalarna?


Vi söker en fastighetsmäklare till vårt kontor i Hedemora.

Ring 0225-25 45 45

Är du vår nya mäklarassistent/koordinator i Hedemora?

Om oss

Vi har arbetat med fastighetsförmedling länge. I Stockholm etablerade vi företaget 1996 och sedan 2013 är vi verksamma i Hedemora/Södra Dalarna. En fastighetsaffär, eller vilken affär som helt, ska sluta med att både säljare och köpare känner sig nöjda. Vår viktigaste uppgift är att se till att det blir så. När vi har lyckats med det är vi också nöjda.

Är du vår nya mäklarassistent/koordinator i Hedemora?

Vi söker dig som vill vara mäklarassistent/koordinator på vårat fastighetsmäklarkontor i Hedemora. Här har du en mycket viktig roll gentemot kontorets kunder, mäklare, samarbetspartners och besökare. Du kommer att ansvara för traditionellt receptionsarbete så som kundbemötande, dagligt underhåll på kontoret samt assistera våra mäklare med administrativa sysslor.

Det är en spännande och omväxlande tjänst, där vi söker dig med högt engagemang och gott ordningssinne! Du är professionell, öppen och har ett kommunikativt sätt. Dina färdigheter är att kunna lyssna av människor och att kunna ge samtliga ett gott bemötande. Du tycker om att ta initiativ till att saker och ting blir gjorda. Du är van att prioritera din tid och trivs i en omväxlande arbetsmiljö med stundtals högt tempo. Det ingår i tjänsten att sköta kontorets kanaler i sociala medier.

Din bakgrund

För denna tjänst ser vi med fördel att du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Meriterande för tjänsten är kunskaper i Vitec Express samt tidigare erfarenhet som kontorskoordinator/ mäklarassistent inom vår bransch.

Villkor för tjänsten

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100%. Tjänsten inleds med en 6 månaders provanställning. Körkort klass B är ett krav.

Mer information och ansökan

Kontorsansvarig Pelle Lundberg svarar gärna på frågor om tjänsten. Du söker tjänsten genom att skicka ett mail med CV och personligt brev till pelle@pellelundberg.com eller genom att skicka ett vanligt brev till Pelle Lundberg Fastighetsmäklare AB, Ämbetsgatan 4 B, 776 30 HEDEMORA. Urval sker löpande så skicka gärna ansökan så snart som möjligt. Tack på förhand! Telefonnummer till Pelle Lundberg är 070-799 13 55.